Zaterdag 13 September: Santa Monica

Het bestaat een toeristisch strand zonder drinkgelegenheid!

Na een lange rit van 3u45 kwamen we aan in Santa Monica. Santa Monica is een toeristische omgeving dat voornamelijk gekenmerkt wordt met ellenlange stranden en een “dijk” (of beter gezegd straat) zonder enige drink gelegenheid. Bij aankomst besloten we om even te chillen op een terrasje met in de ene hand een alcoholisch drankje en in de andere hand een versnappering. Dat mocht wel na het naar bovensleuren van onze bagage naar onze kamer op de bovenste verdieping (2de verdiep).

De verrassing was groot na een wandeling van meer dan 1 kilometer langs de dijk om geen enkel terrasje, noch caféétje tegen te komen. Onbegrijpbaar! Kennen de mensen hier geen dorst? Uiteindelijk gebruikten we YELP om iets te vinden. Om de één of andere onbegrijpbare reden waren alle caféétjes meer naar het centrum gecentraliseerd.

YELP quoteerde de zaak als 4 op 5 wat meestal duidt op iets goed en na het lezen van de “Happy Hour”-kaart waren we hier ook ten zeerste van overtuigd!

USA-29-1

De Side Car cocktails is één van de beste die ik de laatste maanden gedronken heb! Het is dus ook niet moeilijk dat dit met favorietje drankje voor de komende dagen gaat worden.

Leave a Reply